trebrasaker.blogg.se

Min hyllning till de saker som är bra i mitt liv.

<3 Uppsala

Publicerad 2012-12-01 16:40:12 i Allmänt,

Idag var jag på stan och skulle köpa mig en julklapp från Pappa.
 
Jag gick runt och stångades med alla andra uppsalabor. När jag vid 14snåret började tappa lust, ork och mod plingade telefonen och det blev fika. Det slutade inte bli bättre där. Jag gick in på The English Bookshop, vilket jag inte direkt gör varje dag, för då skulle jag bli bankrutt. Gick och kollade på julklappar till andra men kunde inte låta bli att smyga in till min favoritavdelning.
 
På ett litet bord i ett hörn hittade jag mängder med Doctor Who-litteratur och blev helt till mig, hjärtat började slå lite fortare och jag kände hur mungiporna drogs uppåt. Vände mig om för att inte bli helt uppslukad och blev helt stum. På väggen hängde en affisch "Come to Doctor Who night at the English Bookshop". Det stod inget datum så jag blev helt perplex. Snurrade runt en liten stund och hittade en till affisch. Den hade varit i oktober.
 
Med en julklapp samt en Doctor Who-bok gick jag till kassan och till min stora förtjusning planerar dom en till afton till våren. Sen stod jag och kassörskan och peppade inför julavsnittet som kommer ut på juldagen. Är fortfarande väldigt upprymd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Klara

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela